Hoofdgerecht voor 4 personen - Bereiden: ca. 30 minuten - Wachttijd: 2 uur.
Ingrediënten
Bereiden
Pilav
Portobello’s en oosterse boter
Serveren
Schep de quinoa op 4 warme borden. Leg de geroosterde portobello’s erop en ernaast. Bestrijk ze ruimschoots met de oosterse boter. Geef er eventueel nog een rucolasalade bij.
Wijn-spijs: Monte del Frá Custoza Cà del Magro
De aroma’s van exotisch fruit in de wijn combineren mooi met de mango in de pilav en de kerrie in de oosterse boter. De milde citruszuren houden het geheel aangenaam fris.
Krachtige droge witte wijn uit Italië, met een aroma van geel fruit en anijs. De volle, romige smaak komt goed tot z'n recht in combinatie met fijne visgerechten of romige pasta.
Aanbeveling van onze wijnadviseur Ger Platenburg
"Uitstekende witte Italiaanse wijnen komen vooral uit het noorden. Mijn favoriet is de Ca del Magro, een project van dochter Marica van familiebedrijf Bonomo, en samengesteld uit diverse druivenrassen waarvan een deel houtrijping heeft gehad dat resulteert in een mooie volle, zachte en rijpe wijn die zeer geschikt is bij een pasta met vis of risotto met truffel..." Lees meer