Snel kiezen
Zoek op kleur
Zoek op smaakprofiel
Zoek op prijs
Zoek op land
Zoek op herkomstgebied
Zoek op druivenras
  • meer

Producten per pagina:

Sorteer op:

|
|
|
|
|

Luis Seabra Douro Xisto Ilimitado Branco 2023

Verfijnde, soepele, droge witte wijn met een verfijnde geur van limoen, grapefruit, peer, licht eiken en vuursteen. De smaak is vol en mooi sappig met puur citrusfruit. De finale is lang en opwekkend fris met licht boter en toast.

Danielle Duijvestijn

Aanbeveling van onze wijnadviseur Danielle Duijvestijn

"Deze wijn is zo niet rechtdoorzee en daarom heel tof om te schenken. Anijs, vuursteen, toast en peer..." Lees meer

Perswijn
2023
Perswijn:

Hij is nu zelf een van de groten wat betreft terroirwijn, dat blijkt wel uit deze wijn. Citrusfruit, witte perzik, kruidig, aards, boeiend. Zoet fruit, fijne zuren, zoutig, lang.
16
Perswijn
2022
Perswijn: 16 punten

Kweepeer, gezouten citroen, bloemig, mooi hartig, zootzuur, romig, fijne zuren en bitters.
90
Parker
2022
The Wine Advocate: 90 punten

It has the Seabra signature of cleanliness, definition, balance, elegance and quality oak. It has 12.5% alcohol and a round palate.
Perswijn
2021
Perswijn: 4 sterren

Peer, kruiden, meloen, appel, krachtig, goede zuren, bitters

Quinta da Romaneira Fine Tawny Port

Fraaie Tawny met een verfijnde, ontwikkelde geur van tabak, pruimedant, vijg, gebrande noten en kaneel. Toegankelijk en volzoet in smaak met zondoorstoofd fruit en zachte tannine. Mooi bij notengebak met karamel of harde, oude kazen.

Quinta da Romaneira Douro Tres Parcelas Touriga Nacional 2020

De wijn combineert een verfijnde geur van viooltjes, rijp donker fruit en vanille met een krachtige structuur en een lange afdronk. Opvallend zijn de mooie fraîcheur en soepele tannines, waardoor de wijn na enige beluchting in een karaf nu al heerlijk drinkbaar is.

Nadien de Visser

Aanbeveling van onze wijnadviseur Nadien de Visser

"Enorme krachtpatser van de oevers van de Douro. Voor liefhebbers van stevig en vol rood..." Lees meer

94
James Suckling
2020
JamesSuckling.com: 94 punten

Juicy and dynamic with fine tannins that are melted into the wine. Medium- to full-bodied. Lengthy and delicious.
16,5
Perswijn
2019
Perswijn: 16,5 punten

Rozijnen en port, kruidig, zwoel, leer, tabak, zoet fruit, ingedroogd, stevig, goede zuren, warm en lang.
93
James Suckling
2019
JamesSuckling.com: 93 punten

Lots of aromas and flavors of ripe dark berries, like mulberries and black raspberries, with crushed walnuts, spice box and tar. Medium- to full-bodied and meaty, but juicy and agile at the same time. Tannins are polished and refined, and are well-integrated with the dark fruit. Velvety finish. Drink or hold.
Perswijn
2019
Perswijn: 4 sterren

Mooi rijp, zoet donker fruit, tabak, tijm, gul fruit, mooie tannine, genoeg zuren, rond

Quinta da Romaneira Tawny Port 10 Years Old

Verrfijnde Tawny met een complexe, gerijpte geur van pruim, dadel, tabak, rozijnen en karamel. De smaak is delicaat en volzoet met gedroogd fruit, zachte tannine en milde zuren. Heerlijk bij noten- en chocoladedesserts of gerijpte harde kazen.

Quinta da Romaneira Douro Reserva Branco 2023

Heerlijke, eikengerijpte, droge witte wijn met een verfijnde geur van bloesem, peer, nectarine, was en subtiel eiken. De smaak is intens en sappig met puur fruit, levendige frisheid en mooie cremigheid.

9
Hamersma
2023
De Grote Hamersma: 9

Romigheden en rondingen. Weelderig en toch droog. Aanzet tot abrikoos. Perzik zonder te nadrukkelijk te worden. Een tropentoets. Fijne amandelbitters. Een niet te versmaden vetrandje. Lichte zuren.
92
Vinous
2023
Vinous: 92 punten

This is very aromatic on the nose, with pressed white flowers, chamomile and light-cooking apple scents. Good vigor.

24,20 per fles

Quinta da Romaneira Fine Ruby Port

Jonge, robijnrode Port met jamachtig fruit van kers, pruim, blauwe bes plus specerijen (jeneverbes, kruidnagel). Mildzoet en mooi sappig in smaak met evenwichtige frisheid en soepele tannines. Fraai in combinatie met een lichtpittige blauwe kaas of een chocoladedessert.

Quinta da Romaneira Fine White Port

Licht goudgele Port met een subtiele geur van gekonfijte citroen, sinaasappelschil, vijg en karamel. Vol, zacht en mildzoet van smaak met gebalanceerde zuren. Drink ‘m licht gekoeld als aperitief, gewoon puur of als Port Tonic (witte Port, tonic, ijs en citroen).

Quinta da Romaneira Colheita Tawny Port 2007

Licht amberkleurige port met een gelaagde geur van gedroogde pruim, vijgenpasta, munt en geroosterde noten. Krachtig en volzoet van smaak met fijne tannines en milde zuren. Een dessert op zich! Ook fraai bij gerijpte, harde kazen, of bij een noten- of chocoladedessert.

WineLife
2009
WineLife:

De stijl van Romaneira is redeijk strak en relatief minder zoet waardoor hij op het eerste gezicht wat lichter overkomt, maar let op: hij heeft wel degelijk diepte en laagjes.
96
James Suckling
2007
JamesSuckling.com: 96 punten

So much Christmas cake, chestnut and Butter Brickle. Dried fruits. Dried kumquats. Medium body. Very sweet with a fresh finish that turns nutty and lightly cherry. Aged 14 years in cask.
92
Parker
2007
The Wine Advocate: 92 punten

Sturdy and deep, this concentrated Tawny goes for the big hit of molasses. The wood flavors are prominent too, and this seems completely classic in its style.

60,30 per fles

Quinta da Romaneira Tawny Port 40 Years Old

De veertig jaar oude Tawny van Quinta da Romaneira is een absolute must voor iedere serieuze Portliefhebber. Wat een ongelofelijk mooie, complexe en verfijnde wijn! Hij komt dan ook niet van het minste huis.

Quinta da Romaneira Ruby Reserve Port

Krachtige, volle rode Port met een intense geur van jammy fruit (pruim, kers), rokerig eiken, gebrande noten en peper. Krachtig en volzoet in smaak met zondoorstoofd fruit en soepele tannine.

Nadien de Visser

Aanbeveling van onze wijnadviseur Nadien de Visser

"Fantastische ruby port. Super geconcentreerd, barstensvol zwart fruit, fluweelzachte textuur. Ik ben fan (en mijn moeder nog meer). " Lees meer

18,95 per fles

Quinta da Romaneira Azeite olijfolie 50cl

Verfijnde olijfolie met een fruitige, kruidige geur en een milde, romige, licht peperige smaak. Heerlijk om vers brood in te dopen of om salades of pastagerechten mee op smaak te maken.

Flesinhoud: 500 ml

16,95 per fles

Quinta da Romaneira Vintage Port magnum 2011

Quinta da Romaneira ligt niet alleen vlak bij het wereldberoemde Quinta do Noval, maar staat ook onder leiding van dezelfde charismatische eigenaar: Christiaan Seely. Deze grote wijnman was samen met wijnmaker Antonio Agrellos eerder al verantwoordelijk voor de succesvolle revival van Noval.

Flesinhoud: 1500 ml

214,95 per fles

Quinta do Crasto Vintage Port 2001

Intense, krachtige vintage port uit 2001. Rijp, donker bramen- en kersenfruit, enorme concentratie en een compacte structuur. Ideaal bij pittige kazen of verfijnde desserts van pure chocolade.

16
Perswijn
2015
Perswijn: 16 punten

Jeugdig en fris, primair fruit, gaat zich sluiten, sap, fris, kracht, structuur, tannine
17,5
Jancis Robinson
2015
JancisRobinson.com: 17,5 punten

Dark fruit but also an attractive lifted, almost herbal topnote even though the fruit was clearly fully ripe. Really scented, even a touch floral, and still a fine note of minerally, almost smoky, graphite. Impeccable balance here, there's impressive freshness for such a powerful and intense wine and the complexity of the aroma is impressive so early in the wine's life. Firm, chewy but somehow succulent and with great length.
94
Parker
2015
The Wine Advocate: 94 punten

The mid-palate shows good concentration, especially in the context of this lighter-styled vintage. It does have all the freshness I expect in the vintage, though. This is an excellent effort by Crasto, but it does need some rest. If it develops as I hope, it may even be entitled to an uptick in score.
94
Parker
2015
The Wine Advocate: 94 punten

The 2015 Vintage Port is a field blend from old vines (60+ years) aged for two years in neutral Portuguese tonels. It comes in at 105 grams per liter of residual sugar. This is a declared VP for Crasto and it looks very fine—and quite a bargain. It shows how fine the quality of fruit on 2015s can be. They may not always be the biggest and deepest, but they do okay in that regard, plus they are fresh and simply delicious...

Quinta do Crasto Vintage Port 2004

Prachtige vintage port uit complex oogstjaar 2004. Niet alle producenten riepen 2004 uit tot vintage, maar deze Quinta do Crasto is een absolute topwijn! Bessenfruit en cacao in de neus, stevig en geconcentreerd in de smaak. Goed te combineren met krachtige, pittige kazen.

16
Perswijn
2015
Perswijn: 16 punten

Jeugdig en fris, primair fruit, gaat zich sluiten, sap, fris, kracht, structuur, tannine
17,5
Jancis Robinson
2015
JancisRobinson.com: 17,5 punten

Dark fruit but also an attractive lifted, almost herbal topnote even though the fruit was clearly fully ripe. Really scented, even a touch floral, and still a fine note of minerally, almost smoky, graphite. Impeccable balance here, there's impressive freshness for such a powerful and intense wine and the complexity of the aroma is impressive so early in the wine's life. Firm, chewy but somehow succulent and with great length.
94
Parker
2015
The Wine Advocate: 94 punten

The mid-palate shows good concentration, especially in the context of this lighter-styled vintage. It does have all the freshness I expect in the vintage, though. This is an excellent effort by Crasto, but it does need some rest. If it develops as I hope, it may even be entitled to an uptick in score.
94
Parker
2015
The Wine Advocate: 94 punten

The 2015 Vintage Port is a field blend from old vines (60+ years) aged for two years in neutral Portuguese tonels. It comes in at 105 grams per liter of residual sugar. This is a declared VP for Crasto and it looks very fine—and quite a bargain. It shows how fine the quality of fruit on 2015s can be. They may not always be the biggest and deepest, but they do okay in that regard, plus they are fresh and simply delicious...

Quinta do Crasto Vintage Port 2005

Verbluffend goede vintage port uit lastig, want zeer droog oogstjaar 2005. Intens fruitig in de geur, met tonen van pruimen, vijgen en bessen. Geconcentreerd, elegant, en complex, met zachte tannines en een lange afdronk.

16
Perswijn
2015
Perswijn: 16 punten

Jeugdig en fris, primair fruit, gaat zich sluiten, sap, fris, kracht, structuur, tannine
17,5
Jancis Robinson
2015
JancisRobinson.com: 17,5 punten

Dark fruit but also an attractive lifted, almost herbal topnote even though the fruit was clearly fully ripe. Really scented, even a touch floral, and still a fine note of minerally, almost smoky, graphite. Impeccable balance here, there's impressive freshness for such a powerful and intense wine and the complexity of the aroma is impressive so early in the wine's life. Firm, chewy but somehow succulent and with great length.
94
Parker
2015
The Wine Advocate: 94 punten

The mid-palate shows good concentration, especially in the context of this lighter-styled vintage. It does have all the freshness I expect in the vintage, though. This is an excellent effort by Crasto, but it does need some rest. If it develops as I hope, it may even be entitled to an uptick in score.
94
Parker
2015
The Wine Advocate: 94 punten

The 2015 Vintage Port is a field blend from old vines (60+ years) aged for two years in neutral Portuguese tonels. It comes in at 105 grams per liter of residual sugar. This is a declared VP for Crasto and it looks very fine—and quite a bargain. It shows how fine the quality of fruit on 2015s can be. They may not always be the biggest and deepest, but they do okay in that regard, plus they are fresh and simply delicious...
Even geduld a.u.b.